Langkawi !

Langkawi ar for harligt!! Kom hit igar kvall istallet for pa morgonen som var tankt fran borjan. Speedboaten var full sa vi fick ta kvallsfarjan istallet, resan hit va jatte mysig, satt sjalva upp pa deck och hade picknick/lunch med ol och chips. Han namligen inte ata natt innan vi akte for koh lipe for allt blev lite kaos. Fick inte lamna in passena dar man alltid gor sa fick springa till andra stranden och dar fanns de en resturang och den var full. och vi han inte ga tillbaka igen for de var bra 30 min till den gick. Allt detta koas var for att den thailandska prinsessan skulle komma till on. Aldrig satt sa mycket poliser som under den sista dagen dar. var poliser over hela on med 10 m mellan sig. Helekoptrar och stora fartyg lag runt on, snacka om att hon hade skydd iaf. ;p  

men livet har e super, bor pa ett jatte fint motell for 60 kr/per natten med A/C och alla fyra i samma rum. Riktigt roligt. Igar blev de en bra start med en lyckad fest pa Babilon och sen vidare till Sanba, deras ute stalle har pa langkawi. Var val inte hemma foran halv 5 och sen skulle vi upp halv 10 for att flytta till motellet. Var fullt nar vi kom dit sa fick sova en natt tvarsover gatan. sa idag har de blivit en seg dag pa stranden och en drink pa babilon och nu vantar kudden for oss alla:)

Puss&kram
Linda


Kommentarer
Postat av: Mormor

Låter jättehärligt, hoppas att ni får det fortsatt bra. Här hemma tittar vi på handboll har än så länge gått ganska bra för Sverige.

Ha det så bra/Kram

2011-01-23 @ 15:13:28
Postat av: Mamma

Skönt att ni nu koster på er AC när det är så varmt både på dagarna och nätterna. Underbart att ni har det så kul och roligt!

2011-01-23 @ 21:29:44
Postat av: Johan

Hej Linda tittar på dinn blogg, för att hålla koll på min dotter Elin.Ni ser ut att ha det trevligt.Ha det bra hälsa alla. MVH Johan W

2011-01-25 @ 11:05:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0