vi love 7 eleven!

7 eleven e varan basta van i hua hin. Dit gar vi typ 4 ganger om dagen, finns inte ett piss att gora har. Vattnet e sa hogt sa de finns inte nagra solstolar vid stranderna och de e super skitigt. Sa idag har vi haft haft soft dag pa rummet och lite korta promenader.

Imarn sticker vi till Patong for att hanga med Maria och Erica nagra dagar, kommer bli grymt!

Puss
Millan och Linda


det har med flyg..

ja vi ar framme men inte utan svarigheter. planet till istanbul gick skakigt och inte vidare bra, piloten var full, inte utbildad pilot eller sa var det hans forsta riktiga flygtur. han sog! vi "landade" i over en timme, sen helt plotsligt akte vi uppat igen och sen nerat och sen upp och ja ni fattar. knas, + att vi vart sena och fick springa efter skrikande turkar till varat andra flyg som redan stog och vantade. resan till bangkok gick 1000 ganger battre for dar var det nagon som styrde planet sa det gick snabbt och smartfritt! sen nar vi aaantligen kommer fram sa hade vara vaskor inte gjort det, saklart! dom "fick inte plats" pa flyget fran istanbul (javla turkar aterigen!!) sa nu sitter vi har pa ett ganska sunkigt hotell en bit utanfor flygplatsen och vantar tills imorgon da forhoppningsvis vara vaskor far plats!! sa vi har det ganska trakigt, inga strander direkt.. en motorvag ar det vi ser om vi gar utanfor dorren.. sa vi haller oss inne och ater godis typ. och dricker lite ol. och sitter har. yeah! sen vart vi lite hungriga och bestallde donken mat, home delivery, lat najs tyckte vi, smakade ganska daligt men men nu har vi testat det ocksa! ;) haha samst men imorgon ar vi pavag!

(det enda bra som kom ur detta med vara vaskor var att vi fick en gratis massage)

imorgon drar vi till hua hin och hoppas pa lite finare utsikt och lite fler manniskor (vi ar typ sjalva har..)

Puss o kram
Millan & Linda





han jag kommer sakna mest..


love you longtime! 29 dagar <3

kamilla

den stora dagen är här

Om 2 timmar åker jag,mamma och pappa och hämtar upp kamilla för att bege oss till arlanda. Vilket betyder att de e riktigt nära nu och jag börjar få riktigt mycket resfeber nu. Längtar tills vi är framme i Hua Hin. ;D Kollade nyss vädret över thailand och det ser ju inte så där jätte roligt ut, regn. bläää. Men Jag och millan kommer ju med solsken så vi hoppas att regnperioden snart är över och att alla kubmaneter försvinner.

Nästa gång vi skriver så är vi framme och våran livs resa har börjat! :D

Kommer sakna er alla fina vänner, tack för en supermysig lunch igår tjejer <3
Mamma pappa och sara, kommer sakna er oxå. jag är en riktigt familje människa, så ska bli spännande hur jag kommer klara  mig utan er, men vi ses i jul!:)

Puss
Linda



ses den 3 mars igen!

imorgon imorgon!

nu börjar det dra ihop sig på riktigt! imorgon åker vi och idag hade vi en mysig lunch med tjejerna :) och så vart det lite tårar för mig och alex, usch vad det är jobbigt att säga hej då när man vet att man kommer sakna dom såå!

frågan är, hur ska man få tiden att gå imorgon tills vi ska åka halv tre på eftermiddagen? jag börjar få lite resfeber..









<3


Puss
Kamilla

12 dagar kvar

Nu vare bara 12 dagar kvar helt plötsligen och min väska står nästan helt färdigpackad. Vet att Kamilla inte ens börjat, ja där är vi väldigt olika. Imårn äre fredag och de betyder att hela tjejligan på 23 personer ska hem till Kamilla för att fira hennes födelsedag eftersom alla vänner struntar i henne utom jag på henens riktiga dag, 19 december utom jag ;p Den stora frågan är hur vi alla ska få plats hemma hos henne och adam, ska bli väldigt spännande.

Nej dags att sova så de blir fest nån gång! ;)

Puss&Kram
Linda


nedräkning!

om exakt 14 dagar har vi landat på turkiets flygplats med varsin öl i handen och väntar på nästa flyg som tar oss till bangkok! sjukt vad tiden går fort.

nu har ida hjälpt oss att fixa en superfin blogg så att ni kan följa med oss på våran resa, hoppas att ni läser!

puss o kram
linda & millan


RSS 2.0