Koh Lipe

Har pa Koh Lipe ar allt underbart, en liten paradise o. Vi ligger pa stranden fram fran 10 till halv 7 om dagarna, eftermiddagen avslutas alltid med en eftermiddags ol och musik till solnedgangen. Ganska harligt.
De borjar bli riktigt varmt har nu sa man springa och badar minst 20 ggr om dagen kanns de som;D
Kvallarna ar lugna, sitter pa stranden vid barerna och tar en eller tva ol och spelar lite spel, inte mycket party har men ikvall ar det fullmoon sa da hoppas vi pa lite battre drag!

Idag skulle vi ta en promenad och kolla laget pa andra stranden efter lunch, vi gick och gick en lang strand tills vi kom till en udde dar stranden tog slut, sa vi tog oss upp for en lang backa och hamnade pa en resort och sen i skogen, japp dar var vi "vilse". Efter 45 min hittade vi Jacks Jungel bar, stannade och tog oss en kall dricka. och sen vara bara at go igen, och tillslut hittade vi en asfalterad vag med skyltar sa vi viste vilket hall vi skulle. De visade sig aven da att vi kunnde gatt rakt fram istallet for att svanga hoger efter den dar resorten sa hade vi kommit till den asfalteradevagen. Men istallet irrade vi omkring over en och halv timme. hahah. Vilken eftermiddag om jag sager sa, men nu har vi gatt runt halva on iaf, haha!

Nu ska vi ta oss en Ol pa "ballen" som Caroline sager och kolla efter grisar;)

Puss&kram
Linda




Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad kul att ni varit i Jungelbaren, det är så mysigt där uppe. Kul att ni nu fick se er runt ön om det ändå inte var meningen. Du är på min favorit ö, så njut skulle gärna byta med dig. Kramar

2011-01-19 @ 12:39:39
Postat av: Nina

Låter som ni har det jätteskönt! Tur att ögat blev bra. Fortsätt nu att ha det jättebra gumman så ses vi i mars!Kram, kram,kram ,kram

2011-01-19 @ 13:02:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0