tiden bara gar...

.. ja de e en manad kvar nu bara tills jag ar hemma. Borjar fa hemlangtan for forsta gangen! Men de e bara bita ihop o ha kul den sista tiden nu;D

Allt har pa langakwi e forftfarande lika bra, har hangtan valdigt mycket med nagra harliga killar fran kiruna som bor pa varat motel. Och ikvall ska vi ut och kaka o festa for sista gangen med dem eftersom dem drar vidare pa torsdag. Far se om de lyckas visa oss hur en rikigt Kirunafylla gar till:)

Vi blir kvar har pa langkawi till ungefar den 8 feb tror vi. natalie fyller 25 den 6 sa da blir de fest har. Funderar pa om vi ska dra till Penang tillsammans med Natalie och Caroline i nan dag innan vi flyger tillbaka till Bangkok och sen blir de ner till Koh Tao och Koh Pangang. Inget ar bestamt an men vi far se hur de blir, men planen lutar ditat.

Idag ar vi bortbjudna pa lunch till en farbror som heter Bat, jobbar pa Babylon med vattenpiporna dar och han vill sa garna bjuda oss pa lunch sa om 2 timmar ska vi dit. Ska bli roligt och se hur de bor har osv. Natalie och Caroline har kant honom sen tidigare sa de e inte sa att vi aker hem till nan framling bara. haha!

Puss&kram
Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0