idag lamnar vi langkawi

efter 3 veckor pa langkawi kommer vi idag lamna stallet med lite sorg, lamna alla harliga malyer, on och sa klart ar de super trakigt att aka fran caroline och natalie, har varit med varandra i 1 manad nu sa kommer kannas lite konstigt. Men vi har haft det sa himla roligt och bra har nu dom sista dagarna eller rattaresakt hela manaden. Solat och badat och sena kvallar pa babylon, vilket harligt stalle det ar. Aker ni till Langkawi nagon gang maste ni ga dit. en super mysig bar och sen fa hora kingkong spela.

Tanken var att jag och elin skulle aka till penang igar kvall men efter att varit har i 3 veckor och vantat pa att fa hora kingkong (babylons livebad) spela kom de iforrgar tillbaka fran deras turne. och just igar kvall skulle dom spela, sa vi gick och bokade om batbiljetterna 2 timmar innan den skulle ga. Sa igar kvall fick vi hora dom spela och hora underbara caroline sjunga;D  Vi hade ju sakt till alla vanner pa babylon att vi skulle aka vidare igar och natalie och caroline hade lurat dom att de oxa skulle aka. Sa nar vi kom ner pa baren igar kvall sag alla ut som stora fragetecken, de trodde alltsa att de blivit lurade, tillsviss del blev dom ju det. Malayerna ar ena rikigt lurare och sma ljuger om sin alder och sant sa det var ratt vi fick lura dom lite;D

Sa idag blir det en vantat pa att klockan ska bli 4 sa vi kan ta oss till farjan. Blir nu en natt o Penang och imarn kvall flyger vi tillbaka till thailand och Bangkok. :)

Puss&kram
Linda

Kommentarer
Postat av: Mormor

Låter som ni haft det underbart i Malaysia. Ha det fortsatt bra de kommande veckorna så ses vi i mars.Många kramar

2011-02-12 @ 19:02:43
Postat av: Anneli

Sorgligt att lämna ett ställe man trivs med men ni vill ser mer..... så passa på. Ny människor väntar på er i Thailand. Längtar efter att få höra din röst, ring när du anlänt.

2011-02-13 @ 01:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0