bangkok

att lamna langkawi blev lite jobbigt, spciellt den dar sista kramen av caroline och natalie. Har haft det sa underbart dar men det var bara dags att dra pa nya aventyr.
Vi tog kvallsfargan till Penang, en o i Malaysia. Tog oss in pa ett litet finare hotel, vi var aldelses for lata for att leta billigare, var jatte trotta, hungriga och de sporegnade. Tog oss en middag pa en indiskresturang och sen en Kaffe pa bargatan, sov ganska tidigt. Hade varit en lang dag.
I Sondags checkade vi ut vid 12 och tog oss en promead for att se en del av on, stort vare, mycket storre en vi tankt oss. Vi hitta dock inte mkt att se, mest kinser. hah! Pa kvallen gick varat flyg till bangkok. Framme stod vi o vantade pa vaskorna med spanning och de tog ett tag innan vi fick vara. Var radd att de skulle handa samma sak igen, men de oddsena ar ju igentligen inte sa stora.

Tog en taxi till D&D inn. Dar vi fick rum, gick ner och kopte varsin ol och gick upp pa rummet och fixade oss. Tog oss sedan en matbit och gick och kollade runt lite pa khosan road. Bor mitt pa de. Finns sa sjukt mycket fina klader, ja o elin visste inte rikigt vad vi skulle gora, men vi holl i pengarna for att spara dem tills vi kommer hit nasta gang. Satte oss sedan pa en bar med nagra svenska killar, rod och rosa gisar. Blev sittades dar fram till 4 innan vi borjade rulla hem. Nar vi val skulle sova kom vi framtill att vi bor i de sansta rummet av alla kandes de som. Fonstret ar rakt ut mot gatan och vi horde exakt all musik fran alla klubbar. Sa de var bara att stoppa i oronpropparna om man ville kunna sova;)

Idag har de bara blivit lugnt e valdigt sega, ska snart ta o gora oss i ordning for en mysig alla hjartansdag middag;) hehe! Imarn natt tar vi nattbussen ner till Koh Pangang och sedan farjan over pa onsdag morgon. Dar vantar ett javla liv i nagra dagar. De e Fulmoon, sa de kommer bli en upplevelse och se hur det ar.

Nej nu kilar vi, Bila Nak thoron ;)

Puss&Kram
Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0